Міносвіти розширило перелік міст, де закордоном можна скласти мультипредметний тест

942 0
Радять не зволікати з реєстрацією, адже кількість місць є обмеженою.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

В Україні розширили перелік закордонних міст, запропонованих для учасників Національного мультипредметного тесту, про це повідомила пресслужба Міністерства освіти і науки України.

Зазначається, що раніше Український центр оцінювання якості освіти (УЦОЯО) наголошував, що перелік закордонних міст, запропонований для потенційних учасників мультипредметного тесту, не є остаточним, адже перемовини з окремими установами/організаціями ще тривають.

На цьому тижні його було розширено, передбачено, що тимчасові екзаменаційні центри будуть створені у 41 місті 24 країн.

Наразі передбачено, що тимчасові екзаменаційні центри буде створено в таких закордонних населених пунктах:

Дані: МОН

«Якщо ви вже створили персональний кабінет і вибрали із запропонованого переліку менш зручний для доїзду населений пункт, а тепер з’явилася більш зручна локація, – після отримання сертифіката учасника до 7 травня можете змінити реєстраційні дані», – наголошують в МОН.

Також наступного тижня очікується досягнення домовленостей із представниками Люксембурга (Люксембург) та Роттердама (Нідерланди).

Поза тим, що кількість міст збільшено, в Міністертві освіти та науки радять не зволікати з реєстрацією, адже кількість місць є обмеженою.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!