Мін'юст шукає домівку для 13 пітонів, які тимчасово живуть у Меденичах на Львівщині

2748 0
Раніше тварин конфіскували у безвідповідальних власників.
Фото: Київський зоопарк

Фото: Київський зоопарк

Міністерство юстиції оголосило, що безоплатно віддає 13 пітонів, яких раніше конфіскували за рішенням суду.

Наразі тварини перебувають на тимчасовому утриманні у зоопарку «Лімпопо» в селі Мединичі Львівської області.

Звернення для безоплатної передачі необхідно надсилати до відділу примусового виконання рішень у Львівській області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції. Заявки можна подати до 17 вересня 2020 року. Це можуть зробити притулки для тварин, зоологічні парки або інші установи для утримання тварин.

Читайте також: У Львові хочуть створити притулок для хижих тварин

Нагадаємо, раніше конфіскованих тварин продавали з аукціонів, але від такої практики вирішили відмовитись. Тепер їх передають безоплатно, якщо установа зможе підтвердити, що має належні умови для утримання тварин. Перед тим, як знайдуться нові власники, тварин тимчасово утримують у зоопарках або спеціальних притулках.

Додамо, нещодавно у ведмежий притулок «Домажир» біля Львова приїхали двоє ведмедів, яких конфіскували торік у покровському зоопарку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!