Київ

Мобілізовані кияни не отримують обіцяні КМДА 30 тисяч, — депутат

526 0
Заступник голови КМДА Володимир Бондаренко не заперечив заяву депутата
Умовне фото

Умовне фото

Голова фракції «Голос» в Київраді Григорій Маленко заявив, що мобілізовані кияни не отримують обіцяну міською владою одноразову матеріальну допомогу в сумі 30 тисяч гривень. Про це він заявив під час засідання міської ради 8 лютого.

«В грудні минулого року ми разом з вами проголосували, щоб всі мобілізовані в Києві отримали одноразову матеріальну допомогу у розмірі 30 тисяч гривень. 7 грудня майже всі українські ЗМІ написали, що місто Київ буде допомагати мобілізованим і виплачувати ці кошти. Зараз, 8 лютого, ті люди які звертаються до мене й не тільки таку матеріальну допомогу не отримують. Відповідно, наше рішення не виконується», — наголосив він.

У зв'язку з цим депутат попросив надати протокольне доручення, щоб Київська міськдержадміністрація (КМДА) вжила заходів до реалізації даної владою обіцянки.

Секретар Київради Володимир Бондаренко не заперечив слова депутата і надав відповідне доручення. 

Нагадаємо, на засіданні 7 грудня Київрада вирішила виплачувати  зі столичного бюджету одноразову матеріальну допомогу в розмірі 30 тис. гривень киянам, які були та будуть мобілізовані з 1 грудня 2023 року.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!