«Моршинкурорт» отримає нового директора

1397 0
Ним стане заступник голови Моршинської територіальної громади.
фото Моршинська міська рада(юрій янків посередині)

фото Моршинська міська рада(юрій янків посередині)

Підприємство «Укрпрофоздоровниці» «Моршинкурорт» отримає нового директора. Ним стане Юрій Янків, заступник голови Моршинської територіальної громади. Про це повідомляє об’єднання профспілок Львівщини.

«19 травня в Києві відбулось засідання Наглядової Ради ПрАТ Укрпрофоздоровниця. За поданням заступника голови Наглядової Ради ПрАТ, голови Об'єднання профспілок Львівщини Романа Дацька, підтримано призначення першого заступника голови Моршинської територіальної громади Юрія Янківа на посаду директора ДП «Моршинкурорт», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Цілюща вода. Як Моршин намагається зберегти свої джерела

Зазначимо,  Юрій Янків народився в смт Моршин на Львівщині. Здобув освіту у Львівському державному аграрному університеті за спеціальністю інженер – землевпорядник. У 1999-2006 р. працював в Моршинській міській раді на посаді секретаря ради та виконкому, заступника міського голови. У 2006 р. був обраний депутатом Моршинської міської ради V скликання. У зв’язку із затвердженням на посаді першого заступника міського голови в 2006 році склав достроково депутатські повноваження.

У 2010 році був обраний депутатом Моршинської міської ради VI скликання в одномандатному мажоритарному виборчому округу № 4. У лютому 2012 року достроково склав депутатські повноваження в зв’язку з включенням до складу тендерного комітету. З 2006 року працює на посаді першого заступника міського голови Моршина. Відповідає за економічний та фінансовий сектор.

Нагадаємо, в Агентстві з менеджменту та розшуку активів (АРМА) заявляли, що планують виставити на конкурс з пошуку управителів близько 80 арештованих санаторіїв, баз відпочинку та готелів з обов'язковою умовою виділити частину номерного фонду для переселенців. Серед переліку об'єктів, опублікованих на сайті Мінекономіки, був вказаний санаторій «Моршин курорт», що на Львівщині. Проте, охочих претендентів не виявилось.

Раніше Tvoemisto.tv також розповідало чим унікальне це місто та що там можна побачити. Детальніше читайте в матеріалі.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!