МОЗ закликає українців працювати віддалено

1520 0
У відомстві просять зменшити кількість нарад в офлайн-форматі та не святкувати весіль
Фото: 24tv.ua

Фото: 24tv.ua

Роботодавці мають організувати роботу у віддаленому режимі, якщо є така можливість, а громадяни перестати відвідувати концерти, дні народження та весілля. Про це повідомила заступниця міністра охорони здоров’я Ірина Микичак.

«Кожен роботодавець, керівник фірми чи підприємства за можливості має організовувати роботу своїх працівників у віддаленому доступі – тобто дозволити працювати дистанційно», – каже Ірина Микичак.

Читайте також: Зеленський заявив про жорсткий карантин. За якої умови його введуть в Україні

Крім того, за її словами, не потрібно зайвий раз збирати людей, організовувати зустрічі, наради, зібрання в офлайн-режимі, тобто у «живому» форматі. При потребі, будь-які зібрання проводити з дотриманням дистанції та усіх вимог, що стосуються карантинних обмежень.

Дуже важливо, за словами Ірини Микичак, у теперішній час не відвідувати концерти і різного роду святкування, зокрема дні народження та весілля.

Маски необхідно носити «всюди, де є більше 2-3 людей», особливо у транспорті, ліфтах, торговельних центрах, на ринках, а також у приміщенні, де людина працює.

Нагадаємо, що у лікарнях Львова готують резерв ліжок для хворих на Covid-19. Кількість додаткових місць має становити щонайменше 300-400 ліжок.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!