Ми готові до контрнаступу, – Зеленський

812 0
Президент запевнив, що в успіх вірять, але невідомо, скільки нам знадобиться часу.
Фото: ОП

Фото: ОП

Президент Володимир Зеленський запевнив, що станом на зараз Україна вже готова до контрнаступу. Про це він сказав у інтерв’ю The Wall Street Journal, пише УП.

Читайте також: Для України вірогідними є чотири сценарії. Два з них позитивні

«Я вважаю, що на сьогодні ми готові це робити (проводити контрнаступ – ред.). Ми б хотіли деякі речі мати, але ми не можемо чекати на це місяці. Ми дуже віримо в успіх, я не знаю, скільки нам знадобиться часу», – сказав він. 

Він також додав, що країнам Заходу потрібно потужно працювати над ізоляцією росії.

Також дивіться:

  • Tvoemisto.tv запустило проєкт «Що буде перемогою для України?», де першими гостями стали президент PEN Ukraine Володимир Єрмоленко та журналістка, координаторка міжнародного відділу Українського кризового медіа-центру Тетяна Огаркова. Що буде перемогою для кожного з нас, чого нас вчить історія тих країн, де були перемоги і поразки, чому варто про це дискутувати вже зараз? Випуск програми дивіться тут

 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!