На аукціон вперше виставлять ділянки у приєднаних до Львова громадах

1061 0
Аукціон відбудеться 11 липня.
Умовне фото

Умовне фото

У Дублянах та Малих Підлісках продаватимуть три ділянки під СТО та торговий центр.  Це буде перший аукціон, на якому комунальні землі у громадах продаватимуть через систему Прозорро. Він відбудеться 11 липня. 

Джерело: Львівська міська рада

У Дублянах на торги виставили дві ділянки на вул. Сонячній-Львівській, які призначені для будівництва СТО. Ці землі мають вигідне розташування, адже через 500 метрів - київська траса. Стартова ціна ділянки, площею 0,18 га, – 2 526 280 грн. Стартова ціна другої ділянки, площею 0,11 га, – 1 449 500 грн. Це землі промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики. У Малих Підлісках на просп. Незалежності, 1 на продаж виставлено 0,2 га - для будівництва торгового комплексу. Якщо ділянку придбають, то у громаді збудують перший такий заклад. Початкова ціна лоту – 773 300 грн.

Усі ділянки мають кадастрові номери та необхідний пакет документів, який, зокрема, убезпечить землю від зміни цільового призначення. У департаменті міської агломерації також наголосили: продаж ділянок через е-аукціон допоможе розвивати бізнес у громадах. Водночас частина коштів від продажу піде на розвиток громад, де розташовані ділянки. Ще 10 земельних ділянок у громадах – на стадії підготовки до торгів. Всі землі продають під комерційні потреби.

Нагадаємо, на Львівщині виставили на торги три земельні ділянки на території Великомостівської територіальної громади (за межами населеного пункту) Червоноградського району.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!