22-річний турист випав з підйомника на базі туристичного комплексу на Львівщині

15179 0
Унаслідок падіння чоловік отримав травми та не може самостійно рухатись.
фото: гу дснс україни у львівській області

фото: гу дснс україни у львівській області

У селі Волосянка Стрийського району на Львівщині на базі готельно-туристичного комплексу випав із крісельного підйомника з висоти близько 15 метрів чоловік 2000 року народження, мешканець м. Володимира-Волинського. Унаслідок падіння він отримав травми та не може самостійно рухатись.

Як повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС у Львівській області, інформація про це надійшла до Служби порятунку 101 вчора, 15 вересня, о 15:25. До місця події виїхали рятувальники Славської пошуково-рятувальної групи.

Читайте також: У Славському зупинився підйомник. Туристів евакуйовують. Відео

На місці події рятувальники наклали потерпілому фіксуючі шини на ліву руку та праву ногу та на ношах транспортували травмованого близько 2 км до спеціального аварійно-рятувального автомобіля після чого автомобілем ще транспортували чоловіка до карети швидкої медичної допомоги. Потерпілого в стані середнього ступеня важкості медики госпіталізували в Сколівську центральну районну лікарню.

Ольга Коваль
_____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!