На два тижні скасували 42 перепустки для заїзду в пішохідну зону Львова

1436 0
Підставою для такого рішення стало неправильне паркування автівок власниками перепусток.

На два тижні скасовано 42 перепустки мешканцям для заїзду в пішохідну зону центральної частини міста. Про це повідомили в управлінні безпеки міста ЛМР.

Згідно з рішенням виконавчого комітету ЛМР, з 1 серпня 2016 року був змінений порядок регламентованого в’їзду в пішохідну зону центральної частини міста та старі перепустки синього кольору замінили на нові – червоного, жовтого та зеленого кольорів, залежно від категорії транспорту.

Зелені перепустки отримували мешканці. Право в’їзду, стоянки та паркування у спеціально відведених для цього місцях на територію пішохідної зони надається мешканцям, які проживають та зареєстровані на території пішохідної зони. Також перепустки видавали власникам житлових приміщень, які розташованих на території пішохідної зони, іншому члену подружжя, який має власний автомобіль, за наявності свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу та посвідчення водія, а також за умови оформлення дозволу. Для мешканців заїзд упродовж цілої доби залишається безкоштовним.

Ірина Ладика


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!