На двох вулицях у Залізничному районі Львова облаштували острівці безпеки

2462 0
Рішення про це ще торік прийняла міська комісія з безпеки дорожнього руху.
Фото: Гаряча лінія Львова

Фото: Гаряча лінія Львова

У Залізничному районі Львова облаштували два острівці безпеки. Про це повідомили на Гарячій лінії Львова.

Один острівець безпеки облаштували на вулиці Петлюри, поблизу зупинки «автостанція №3» та на Любінській біля готелю «Тустань». Рішення про це ще торік прийняла міська комісія з безпеки дорожнього руху.

«Острівці безпеки – це перевірений засіб безпеки руху. Їх встановлюють на ділянках дороги, котрі є потенційно небезпечними через ДТП за участі пішоходів. Однією з таких вулиць у Львові є Любінська. Вона досить широка, особливо складно її переходити старшим людям. Необхідність в острівці на Петлюри була викликана тим, що на цій ділянці є проблеми з оглядовістю і перевищенням швидкості водіями», – розповів керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

Додамо, що згідно з оновленими нормами ДБН, на вулицях із чотирма і більше смугами необхідно облаштовувати острівці безпеки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!