На фронті загинув Герой зі Львова. Що про нього відомо

13124 0
Захисника проведуть в останню путь сьогодні.
фото умовне

фото умовне

На фронті загинув боєць зі Львова Артур Головін. Йому було 38 років. Про це повідомила Львівська міськрада. 

Що про нього відомо

Артур Головін (19.10.1984-12.09.2023). Львів’янин. Навчався у Середній загальноосвітній школі I-III ступенів №78. Здобув освіту у Професійно-технічному училищі №48 (сьогодні – Державний професійно-технічний навчальний заклад «Львівське вище професійне училище комп'ютерних технологій та будівництва»). Після завершення навчання працював у будівельній сфері в місті Львові. У вільний час захоплювався колекціонуванням марок.

Із початком повномасштабного вторгнення, попри відсутність військового досвіду, став на захист Батьківщини від окупантів. Виконував бойові завдання на східному напрямку у лавах 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України. У Артура Головіна залишився брат.

Чин похорону військовослужбовця розпочнеться сьогодні, 20 вересня, об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!