На Грибовицькому сміттєзвалищі можливий новий зсув. Пошук не припинили

1228 0
На Львівському міському сміттєзвалищі, що у Грибовичах, утворилася нова тріщина, є загроза нового зсуву. Про це 31 травня на сесії Львівської облради повідомив начальник ГУ ДСНС у Львівській області Сергій Дмитровський.
фото: ua.112.ua

фото: ua.112.ua

«Є нова тріщина з лівого боку сміттєзвалища шириною 6 сантиметрів», – повідомив Дмитровський. 
 
Попри це, з його слів, пошукові роботи не припиняються.
 
«Прийнято рішення зменшити кількість особового складу, які працюють біля інженерної техніки і налагодження оповіщення в разі необхідності термінового відходу», – додав Дмитровський, інформує zik.ua
 
Водночас міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що сьогодні проситиме депутатів міськради виділити з резервного бюджету близько 14 млн грн на укріплення дамби відстіника, у якому зберігаються гудрони, огородження території та на гідранти. Однак наразі Андрія Садового на сесії немає. 
 
Нагадаємо, 28 травня на Грибовицькому сміттєзвалищі розпочалась пожежа. Згодом там стався зсув сміття, під який потрапили троє рятувальників. За попередньою інформацією, шукають також й еколога, який не виходить на зв'язок.
 
 
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!