На Львівщині 19-річна дівчина впала з капота авто під час руху і загинула

9228 0
Водія розшукали і затримали.
Фото: поліція Львівщини

Фото: поліція Львівщини

У пʼятницю, 13 жовтня, в одному зі сіл Львівської області місцеві мешканці виявили на дорозі тіло дівчини без ознак життя. Згодом правоохоронці встановили її особу та обставини смерті. Про це повідомили у поліції Львівської області. 

«Особу загиблої встановлено – нею виявилась 19-річна місцева мешканка. Травми, виявлені на тілі дівчини, були нехарактерними для автонаїзду, проте, як в подальшому встановили правоохоронці, загинула вона таки внаслідок дорожньо-транспортної пригоди», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Львів'ян закликають носити флікери у темний період доби

Встановлено, що уночі напередодніі 22-річний мешканець села, перебуваючи у стані алкогольного спʼяніння, керував автомобілем ВАЗ-2102. Загибла дівчина під час руху перебувала на капоті машини. Під час руху вона не втрималась та впала на проїзну частину, отримавши травму голови, від якої померла на місці події.

«Автомобіль правоохоронці розшукали та вилучили на арешмайданчик. Водій транспортного засобу затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід», – кажуть правоохоронці.

Слідчі відкрили кримінальне провадження, триває досудове розслідування.

Нагадаємо, у четвер, 12 жовтня, у Стебнику сталася дорожньо-транспортна пригода унаслідок якої постраждали четверо людей.

Тетяна Дзяма

________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

ТЕГИ: ДТП

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!