На Львівщині формують окремий стрілецький батальйон. Як доєднатися

4032 0
Для всіх військовослужбовців батальйону проведуть відповідну підготовку.
Умовне фото

Умовне фото

На Львівщині формують окремий стрілецький батальйон. Мешканців Львівщини від 18 до 60 років запрошують на службу. 

Джерело: Львівська ОВА

Для всіх військовослужбовців батальйону проведуть відповідну підготовку. Також закликають приєднатись до лав стрілецького батальйону і внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово перебувають на території Львівщини. 

«Забезпечення батальйону здійснюватиметься на рівні інших підрозділів Збройних Сил України. Військовослужбовці матимуть можливість кар’єрного росту, отримуватимуть гідне грошове забезпечення, додаткові винагороди, виплати та соціальну підтримку держави», – йдеться в повідомленні.

Охочі вступати до лав окремого стрілецького батальйону Львівської області повинні звертатися за місцем проживання до районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Нагадаємо, для 103 та 125 окремих бригад Сил територіальної оборони ЗСУ фонд «Повернись живим» збирає кошти на розвідувально-ударні комплекси (РУКи) зі 120-мм мінометами.

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!