На Львівщині керівник військового лісництва незаконно торгував деревиною

1155 0
Його затримали під час одержання хабара у розмірі 17 тисяч гривень.
Фото: прокуратури

Фото: прокуратури

Директор військового лісництва на Львівщині налагодив схему отримання грошової винагороди за те, що надавав можливість безперешкодно закуповувати деревину поза межами аукціонних торгів. Його затримали під час одержання 17 тисяч грн хабара. Про це повідомили у Спеціалізованій прокуратурі у військовій та оборонній сфері Західного регіону.

«Закупівля природних товарів здійснювалась за заниженими цінами, без відповідних дозвільних документів та офіційної проплати, а сама лісопродукція використовувалась покупцем на власні потреби. Так, у вівторок, 7 червня, посадовець отримав 9,5 тис грн, а напередодні – ще 7,5 тис, які він поклав до власної кишені», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: росія збирається вирубати та продати українські ліси, – розвідка

Наразі правоохоронці вирішують питання про повідомлення вказаній особі про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади. За вчинене загрожує від 5 до 10 років ув’язнення з трирічним позбавленням обіймати певні посади та займатись певною діяльністю та з конфіскацією майна.

Нагадаємо, на Львівщині викрили двох підприємців, які незаконно експортували деревину.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!