На Львівщині на кордоні затримали шістьох ухилянтів

1819 0
Затриманими виявились чоловіки, які не мали законних підстав для перетину державного кордону.
Фото: Держприкордонслужба

Фото: Держприкордонслужба

Упродовж 29-30 квітня військовослужбовці Львівського прикордонного загону затримали шістьох ухилянтів поза пунктами пропуску. Затриманими виявились чоловіки, які не мали законних підстав для перетину державного кордону. Про це повідомили у Держприкордонслужбі.

Зокрема, учора ввечері прикордонний наряд відділу «Смільниця» отримав інформацію від місцевого жителя про появу в населеному пункті прикордоння невідомих осіб. З метою перевірки від підрозділу призначено додаткові наряди. У ході пошукових заходів прикордонники виявили та затримали трьох мешканців Івано-Франківської та Запорізької областей віком 20 та 34 роки. Ще одного порушника затримали  прикордонники цього ж відділу на відстані близько 1500 метрів до кордону. Ним виявився 28-річний мешканець Луцька.

Читайте також: Сімох перевізників відключили від системи «Шлях» за незаконне переправляння ухилянтів за кордон

Інформацію щодо можливого порушення державного рубежу отримав дільничний інспектор відділу «Краківець» від жителя прикордоння. У ході проведення пошукових заходів затримано двох жителів Києва віком 21 та 18 років, які намагалися незаконно перетнути держрубіж поза пунктами пропуску.

Затриманих направили до прикордонних підрозділів для перевірки та притягнення до відповідальності за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Нагадаємо, чи змінилася тенденція до виїзду за час повномасштабного вторгнення, у який спосіб ухилянти найчастіше хочуть втекти від війни, як перевіряють волонтерів та скільки осіб перетнуло кордон із 24 лютого 2022 року читайте у матеріалі Tvoemisto.tv.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!