На Львівщині почали частіше використовувати безготівкову оплату в транспорті

680 0
В області зробили понад 10 тисяч транзакцій безготівкової оплати проїзду за січень.
ФОТО: ЛЬВІВСЬКА ОВА

ФОТО: ЛЬВІВСЬКА ОВА

Упродовж січня 2024 року на території Львівщини зробили понад 10 тисяч транзакцій безготівкової оплати проїзду. У грудні 2023 року таких операцій було лише 2 тисячі. Про це повідомила пресслужба Львівської ОВА. 

«Завдяки системній роботі збоку ЛОВА, показник роботи валідаторів забезпечили в аналогічній кількості транспортних засобів, які перебувають щоденно на лінії за даними GPS-навігації, а саме 650 автобусів», – повідомив заступник начальника Львівської ОВА Юрій Бучко.

Повторні перевірки роботи АСООП засвідчили, що якість роботи системи покращується. З перевірених 252 автобусів у 75 % зауважень немає до жодної із сторін. Також знизився рівень зауважень в роботі АСООП і до перевізників.

Читайте також: ЛОВА розриватиме угоди з перевізниками, які бойкотують безготівкову оплату проїзду в області

«Закликаємо жителів Львівщини активно користуватись впровадженою системою е-квитка, оскільки надалі це спонукатиме транспортну галузь до детінізації ринку та прозорого формування  тарифу на перевезення пасажирів автобусними маршрутами загального користування», – зазначив директор департаменту дорожнього господарства ЛОВА Орест Шуліковський.

Нагадаємо, 23 січня компанія Smart Ticket Technology, яка є оператором автоматизованої системи обліку оплати проїзду в приміських та міжміських автобусних маршрутах Львівщини повідомила, що кожен пасажир, який зафіксує порушення у роботі е-квитка з боку водія на всіх приміських та міжміських автобусних маршрутах Львівської області, отримає грошову винагороду.

Юлія Кметик

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!