На Львівщині помер ветеран УПА Федір Грабовенський

2614 0
Член братства вояків ОУН-УПА помер на 92-му році життя.
Фото: ФБ/Миколаївська міська територіальна громада

Фото: ФБ/Миколаївська міська територіальна громада

Сьогодні, 19 липня, на 92-му році життя помер учасник Національно-визвольних змагань, ветеран УПА Федір Грабовенський. Про це повідомляє Миколаївська міська територіальна громада.

«Жодні поневіряння, сталінські репресії, біди та незгоди не зламали духу цього мужнього чоловіка. Впродовж усього життя Федір Іванович проніс у серці незламний патріотизм та любов до України», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: На війні від ворожої міни загинув львівський депутат і захисник Тарас Жеребецький

Ветеран Української Повстанської Армії Федір Грабовенський був активним членом братства вояків ОУН-УПА колишнього Миколаївського району Львівщини.

Панахида за ветераном відбудеться сьогодні, 19 липня, о 19:00 год., у каплиці греко-католицької церкви Святого Миколая у Миколаєві. Поховають Федора Грабовенського завтра, 20 липня, о 13:00 год.

Нагадаємо, що у лютому минулого року пішла із життя Ольга Горинь, дружина дисидента та політв'язня Михайла Гориня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!