На Львівщині попрощалися з двома воїнами, які загинули в боях за Україну

15646 0
17 липня захисників провели в останню дорогу.
Фото: Сокільницька територіальна громада

Фото: Сокільницька територіальна громада

17 липня на Львівщині попрощалися з двома полеглими в боях з російським окупантами українськими захисниками. У селі Піки Бродівської громади попрощалися з загиблим Назарем Гузем. А у місті Миколаїв в останню дорогу провели воїна Степана Збудовського.

Читайте також: На війні з росією загинув захисник із Львівщини Андрій Ганич

29-річний боєць Назар Гузь захищав Україну під час проведення АТО на сході України, повідомляє місцеве видання «Zolochiv.net». З перших днів повномасштабного вторгнення пішов добровольцем на війну. Служив у 80-й окремій десантно-штурмовій бригаді. Захисник загинув 11 липня від артилерійського обстрілу окупантів на Донеччині.

Воїн з Миколаєва Степан Збудовський також загинув поблизу смт Зайцеве на Донеччині через артилерійський обстріл росіян. Як повідомили у Миколаївській міській раді, полеглий боєць служив у лавах ЗСУ як старший солдат. Народився та виріс у Миколаєві.

Нагадаємо, сьогодні, 18 липня у Ходорові, що на Львівщині, привезуть тіло загиблого захисника України і батька чотирьох дітей Андрія Ганича. Похорон відбудеться завтра о 13:00 год. 

Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам’яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!