На Львівщині районного керівника виконавчої служби спіймали на хабарі 4 тисячі доларів

1221 0
Він обіцяв колишньому працівнику служби за хабар закрити кримінальну справу.
Фото: прокуратури

Фото: прокуратури

На Львівщині на хабарі у 4 тисячі доларів затримали керівника одного із районних відділ Державної виконавчої служби Міністерства юстиції, який обіцяв колишньому працівнику служби закрити кримінальну справу. Про це повідомили у пресслужбі прокуратури Львівської області.

Посадовець вимагав та одержав від колишнього працівника виконавчої служби хабар у розмірі 4 тис. доларів за вплив на прийняття рішення службовими особами сектору дізнання одного з районних відділів поліції ГУ НП у Львівській області щодо непритягнення останнього до кримінальної відповідальності за фактом службового підроблення офіційних документів. Його затримали в порядку ст. 208 КПК України під час передачі усієї суми неправомірної вигоди.

Читайте також: У Львові затримали керівника громадської організації, який допомагав чоловікам покинути країну 

У кримінальному провадженні проводять слідчі (розшукові) дії, спрямовані на встановлення службових осіб, які можуть бути причетні до вчинення кримінального правопорушення. 

Нагадаємо, у Львові судять відомого львівського інфекціоніста, якого затримали за спробу виїхати за кордон під час воєнного стану за 15 тис. доларів хабара. За даними сервісу «Стан розгляду справ» порталу «Судова влада України», йдеться про львівського інфекціоніста Ігоря Берника.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!