На Львівщині відновили ремонт моста, який 13 років тому зруйнувала повінь

1173 0
Ремонт цього моста розпочали у вересні минулого року.
Фото: Львівської ОВА

Фото: Львівської ОВА

На Львівщині відремонтують міст на автомобільній дорозі Мшанець – Стрілки, який 13 років тому зруйнувала повінь. Про це повідомили у пресслужбі Львівсьокої ОВА.

Зазначимо, ремонт цього моста розпочали у вересні минулого року. Відтоді підрядник виконав основі роботи з облаштування прогонової будови та закупив всі необхідні матеріали для ремонту. Він погодився чекати оплати за виконані роботи до закінчення воєнного стану.

Читайте також: У Львові між Шевченківським гаєм та професорською колонією відкрили міст через залізницю

«У зв’язку з початком повномасштабних воєнних дій на території України та введенням воєнного стану на сьогодні діють деякі обмеження щодо здійснення капітальних ремонтів автомобільних доріг загального користування місцевого значення та порядку їх оплати. Але так, як ще раніше закупили всі необхідні для завершення ремонтних робіт матеріали, підрядник погодився добудувати цей міст власними силами та чекати оплати за виконані роботи до закінчення воєнного стану», – розповів заступник начальника Львівської ОВА Юрій Бучко. 

Додамо, рух мостом перекрили з 2008 року. Тоді його зруйнувала повінь. Після стихійного лиха поруч з ним збудували тимчасовий міст, по якому проїжджають донині. 

Читайте також: Чому на Львівщині обвалився міст через Західний Буг

Нагадаємо, що мешканці неодноразово перекривали дорогу у знак протесту,  щоб відремонтували аварійну дорогу, яка веде до 11 сіл. У липні 2020 року на одній з ділянок розпочали ремонт. Там облаштували кювети, ліквідували пучини, проклали основу зі щебеню і піску та заливали асфальт. На ці роботи передбачили 2 млн грн із Державного дорожнього фонду.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!