На Львівщині рейсовий автобус потрапив в аварію. Є потерпілі

23741 0
Внаслідок автозіткнення постраждали четверо осіб.
Фото: Поліція Львівщини

Фото: Поліція Львівщини

У Соснівці Червоноградського району сталася ДТП за участі легковика та автобуса, в якій постраждали пасажири автобуса віком 17, 38 та 46 років. Їх госпіталізували у лікарню.

Правоохоронці встановили, що водій автомобіля «Рено Лагуна» не впорався із керуванням, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автобусом «Isuzu», за кермом якого перебував 28-річний місцевий мешканець.

У результаті ДТП 36-річний водій легковика, а також пасажири автобуса віком 17, 38 та 46 років отримали травми та були доставлені у лікарню. Всі постраждалі – місцеві мешканці.

Слідчі відділу поліції №2 Червоноградського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Винуватцю ДТП загрожує обмеження волі на строк до трьох років.

Фото поліції Львівщини


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!