На Львівщині створять робочу групу, яка контролюватиме використання бюджетних коштів

1155 0
Це зроблять відповідно до протокольного доручення уряду.
Фото: Львівська ОВА

Фото: Львівська ОВА

На Львівщині створять робочу групу, яка контролюватиме використання бюджетних коштів. Про це повідомила Львівська ОВА. 

«Відповідно до протокольного доручення Уряду, робочі групи повинні контролювати належне використання коштів, виділених з фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Їх сформують з представників ОВА, СБУ, БЕБ та НАБУ, зокрема на Львівщині», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Пікетувальники записали звернення до президента під стінами Львівської ОВА

Розпорядження керівника Львівської ОВА Максима Козицького про затвердження положень робочої групи наразі готується, проте перше засідання групи відбудеться вже наступного тижня. 

Нагадаємо, нещодавно, після пікету під стінами Львівської ОВА, голова адміністрації Максим Козицький скерував доручення головам громад, відповідно до якого вони упродовж тижня мали провести аналіз вже оголошених закупівель, а також вже запланованих (незалежно від методів закупівель) на предмет доцільності та їх пріоритетності. Згодом керівник ОВА відзвітував стосовно аудиту. Згідно з ним, 2 громади області не надали інформації до адміністрації. Детальніше про причини цього ви можете прочитати за посиланням.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!