На Львівщині встановили пам'ятний знак Борцям за волю України

635 0
Відкриття пам'ятного знаку приурочили до Дня Героїв.
Фото: Дрогобицька РДА

Фото: Дрогобицька РДА

У неділю, 21 травня, у селі Довге Меденицької громади відкрили пам’ятний знак Борцям за волю України. Про це повідомили у Дрогобицькій РВА.

У церкві Святого Миколая відслужили архиєрейську літургію на честь храмового празника, яку очолив владика Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ Ярослав Приріз. Опісля освятили пам’ятний знак Борцям за волю України.

Зокрема, згадували 5 загиблих Героїв, які є вихідцями з Меденицької громади: Романа Бойка, Дмитра Боб'яка, Тараса Зозулю, Ігора Ільчишина та Івана Юзефовича.

Читайте також: На Львівщині двом загиблим захисникам відкрили пам'ятні дошки

Нагадаємо, що завтра, 23 травня, в Україні візначають День Героїв.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!