На Львівщині вибуховою хвилею вибило вікна школи

10562 0
Внаслідок падіння пошкоджень зазнав об’єкт цивільної інфраструктури.
Фото: Наталія Станіславська

Фото: Наталія Станіславська

Сьогодні, 14 червня, сили протиповітряної оборони збили над Золочевом у Львівській області російську ракету. Вибуховою хвилею вибило вікна місцевої школи та приватного будинку. 

«Це Золочів Львівської області сьогодні. Вибуховою хвилею винесло вікна. Я не уявляю як можна говорити про відновлення навчання з першого вересня навіть у порівняно безпечніших регіонах, якщо все ще не закінчиться війна», — повідомила Наталія Станіславська у Фейсбуку. 

Читайте також: Кількість потерпілих від уламків ракет на Львівщині зросла до шести

Окрім цього, за словами міського голови Золочева Ігоря Гриньківа, пошкоджені також інші приватні та комунальні будівлі, житлові будинки мешканців.  

Нагадаємо, що сьогодні повітряна тривога у Львівській області почалася о 12:43. Коли було чутно перші вибухи, голова Львівської ОВА зазначив, що в області працює ППО. Про відбій сповістили о 13:57. Пізніше стало відомо, що над містом Золочевом у Львівській області сили протиповітряної оборони збили ракету. Внаслідок падіння пошкоджень зазнав об’єкт цивільної інфраструктури.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!