На Львівщині за добу прикордонники затримали шестеро ухилянтів

1155 0
Чоловіки хотіли перетнути кордон за межами пунктів пропуску.
Фото: Львівський прикордонний загін

Фото: Львівський прикордонний загін

Військові Львівського прикордонного загону припинили три спроби незаконного порушення кордону поза пунктами пропуску. Усі шестеро затриманих виявились чоловіками призовного віку, повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Зокрема, учора ввечері наряд відділу «Шегині» побачив зупинку авто, з якого вийшло четверо осіб та рушили в бік державного кордону. Прикордонники затримали четверо мешканців Харківської області віком від 31 до 41 років.

Ще одного порушника, за кількасот метрів до кордону затримали прикордонники цього ж відділу за інформацією місцевого жителя. Ним виявився 40-річний мешканець Львівщини.

Окрім того, наряд відділу «Нісмичі» зупинив для перевірки автомобіль, пасажиром якого був 37-річний мешканець Полтавської області. Чоловік зізнався, що мав намір незаконно потрапити до Польщі.

Усіх затриманих доставлено до прикордонних підрозділів для перевірки та притягнення до відповідальності.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!