На Львівщині збільшать оренду для аптек при комунальних медзакладах

1555 0
Щонайменше з семи до 14 відсотків.

Львівським аптекам при комунальним медзакладах збільшать орендну плату. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк.  

Відповідне рішення сьогодні ухвалила постійна комісія з питань комунального майна та приватизації ЛОР. Орендну плату збільшать для 57-ми аптек при комунальних лікарнях.

«У середньому кожен із них платить зараз 2-3 долари за метр квадратний – тобто, копійки, враховуючи прибутковість бізнесу. Незабаром же платитиме як мінімум 5-6 доларів. За такої умови у місяць бюджет розвитку отримає не 245 тис. грн., як це є зараз, а 458 тис. грн з копійками. В рік – це більше 2, 5 млн. грн додаткових надходжень», – повідомляє Володимир Гірняк.  

За словами заступника голови Львівської облради орендну плату піднімуть з семи відсотків щонайменше до 14. Втім, цифра поки не остаточна, її корегуватимуть таким чином, аби це не впливало на збільшення цін на ліки.  

Андрій Костюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!