На Львівщині знесли ще один радянський пам’ятник

5075 0
Минулого року Львівська облрада закликала громади області якнайшвидше завершити процес декомунізації та деколонізації в області.
Фото: Декомунізація Львівщини

Фото: Декомунізація Львівщини

У селищі Журавно, що на Стрийщині, знесли пам’ятник на братській могилі радянських воїнів, повідомляє Декомунізація Львівщини.

«В Журавно теж впав «альошка».

Дякуємо свідомій громаді», – зазначається в дописі.

Нагадаємо, у селах Дорожів та Грушів Дрогобицького району на Львівщині 31 березня декомунізували ще два радянські пам’ятники, один із них присвячений радянським льотчикам.

Минулого року Львівська облрада закликала громади області якнайшвидше завершити процес декомунізації та деколонізації в області. На сесії облрада встановила терміни – процес має завершитися до кінця 2023 року.

Раніше у Дрогобицькому районі демонтували ще три пам’ятники радянським діячам. Два із них присвячені радянським льотчикам, ще один – москвофілу і комуністу Кузьмі Плехатому.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!