На Львівщину доставили нову партію вакцин Moderna та Comirnaty

2609 0
Осіб, які ще не отримали щеплення, та переселенців закликають вакцинуватися.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

На Львівщину прибули нові партії вакцини проти коронавірусної інфекції. Зокрема, доставили 2000 доз Moderna та 5850 доз Comirnaty. Про це повідомили у пресслужбі ЛОВА.

У  департаменті охорони здоров’я Львівської ОВА зауважили, що зараз мешканцям не варто забувати про хворобу, оскільки під час війни сприятливий час для поширення інфекційних захворювань.

Читайте також: Бустерна доза. Навіщо, кому потрібна, як отримати і чим відрізняється від додаткової

Всіх охочих, які ще не отримали свою дозу захисту, осіб, які вимушено прибули з інших областей, закликають провакцинуватись на Львівщині.

Зазначимо, що щеплення від Covid-19 можна отримати у медзакладах області, попередньо звернувшись до сімейних лікарів. Також є перелік пунктів щеплень, розташованих найближче до державного кордону (інформація тут).

Від початку пандемії у Львівській області COVID-19 підтвердили у 306 335 осіб. Померлих – 6669 людей. Одужали від коронавірусної інфекції – 297 293 особи. За минулу добу ковід виявили у 45 мешканців області.

Нагадаємо, в Україні скасували карантинні зони та дозволили працювати без щеплень від Covid-19. 

8 листопада минулого року в Україні почали відсторонювати невакцинованих працівників від роботи. Тоді йшлося від роботи працівників освіти і посадовців, які не мають щеплень від Сovid-19. Пізніше перелік професій, для яких вакцинація від Covid-19 стала обов’язковою, розширили

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!