На Monobank намагаються здійснити хакерську атаку

485 0
Це вже друга атака за перші два дні травня.
фото умовне

фото умовне

На Monobank намагаються здійснити чергову DDoS-атаку. Про це повідомив співзасновник банку Олег Гороховський. 

«Ще один потужний DDoS. Завзяті вони, нічого не скажеш. Дуже хочеться звалити Монобанк. Але це важко», – заявив він. 

Додамо, що це вже друга атака за перші два дні травня. Попередня відбулась вчора, 1 травня, близько 12:30. Тоді відновити застосунок вдалось вже у 13:05.

Нагадаємо, в ніч на 29 березня було зафіксовано хакерську атаку на систему електронного квитка у Львові. За цим фактом скеровано звернення у Департамент кіберполіції Національної поліції України. Поліція відкрила кримінальне провадження та проводить слідчі дії. Громадський транспорт працює у звичному режимі, пасажири можуть валідувати свої картки.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!