На нанесення дорожньої розмітки у Львові виділили майже 19 млн грн

1859 0
Горизонтальну розмітку наносять на автомобільних дорогах загального користування та магістральних вулицях.
Умовне фото

Умовне фото

У Львівській міській територіальній громаді на замовлення районних адміністрацій проводять роботи з нанесення/поновлення дорожньої розмітки. На виконання робіт передбачено майже 19 млн грн. Про це у відповідь на запит Tvoemisto.tv повідомили у Львівській міській раді.

Зокрема, горизонтальну розмітку наносять на автомобільних дорогах загального користування та магістральних вулицях а саме: поздовжні та поперечні лінії, смуги, тротуари, пішохідні доріжки, майданчики для стоянки транспортних засобів та інші познаки та написи, які наносять спеціальним матеріалом для дорожньої розмітки на поверхню проїзної частини дороги. Надписи «Школа» оновлюють щорічно перед початком навчального року.

Читайте також: Стало відомо, які автомобільні дороги ремонтують на Львівщині

На послуги з нанесення дорожньої розмітки на 2023 рік передбачено: 

1. Залізнична районна адміністрація – 3 700 000,00

2. Галицька районна адміністрація – 1 718 000,00

3. Сихівська районна адміністрація – 3 164 357,00

4. Франківська районна адміністрація – 3 396 000,00

5. Личаківська районна адміністрація – 3 665 263,40

6. Шевченківська районна адміністрація – 3 325 000,00

Загальна сума: 18 968 620,40

Нагадаємо, цьогоріч в бюджеті Львівської міської територіальної громади на виконання поточного ремонту доріг та тротуарів передбачили понад 157 млн грн. Детальніше про те, які дороги ремонтуватимуть, читайте тут.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!