На Навроцького у Львові збудують багатофункційні офіси з паркінгом

1380 0
Містобудівні умови та обмеження отримало товариство з обмеженою відповідальністю «Земельні активи».
Фото: скріншот візуалізації ЛМР

Фото: скріншот візуалізації ЛМР

У промисловій частині вулиці Навроцького у Львові збудують багатофункційні офіси з підземним паркінгом. Відповідні містобудівні умови та обмеження для ТзОВ «Земельні активи» погодили на засіданні виконавчого комітету ЛМР 4 листопада. 

Джерело: засідання виконкому ЛМР

Читайте також: На території лікарні на Навроцького планують створити модульний діагностичний центр

Зазначається, що будівництво офісного комплексу, яке розташоване неподалік залізничної колії, збалансує комерцію бізнесів, які там вже розташовані. Загалом на ділянці, площею 0,4296 га, планується зведення будівлі, яка складатиметься з 10, 8 та 5 поверхів.

Містобудівні умови та обмеження отримало ТзОВ «Земельні активи». За даними системи YouControl, підприємство зареєстровано у Львові у 2020 році. Основним видом діяльності компанії вказано вирощування зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур. Засновниками та кінцевими бенефіціарами з рівними частками корпоративних прав є троє осіб – львів’янин Тарас Пакуляк, мешканка с. Нове Село Оксана Варяниця та житель с. Великій Дорошів Мирослав Довганик.

Нагадаємо, що на вул. Навроцького, 33 планують звести новий багатоквартирний житловий будинок з приміщеннями громадського призначення, підземним паркінгом та зі знесенням наявних там будівель. Також на ділянці неподалік – на вул. Раковського, 24а, планують звести житловий комплекс з дитячим садком та підземною автостоянкою. Йдеться про будівництво цілого комплексу: і житла, і громадських приміщень, і прибудованого дитсадка. Містобудівні умови та обмеженні отримало ТзОВ «Дизайн-студія «Ключ».

Юлія Осим

Фото з презентації ЛМР 

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!