На перехресті вулиць Городоцька – Станційна у Львові п'яний водій в'їхав у дорожній знак

1045 0
На 29-річного порушника склали три протоколи.
Фото: Патрульна поліція Львівської області

Фото: Патрульна поліція Львівської області

Вчора увечері, 29 вересня, патрульні помітили на перетині вулиць Городоцька – Станційна ДТП. Про це повідомили у Патрульній поліції Львівської області.

Біля пошкодженого дорожнього знаку стояв автомобіль Volkswagen Caddy з характерними ознаками ДТП. В авто не було номерних знаків та водія всередині. За кількадесят метрів стояв автомобіль з увімкненим аварійним сигналом, у якому сидів водій та пасажир. Вони сказали, що закінчилося пальне, однак пасажир помітно нервував і мав свіжі подряпини на колінах.

Під час поверхневої перевірки у пасажира виявили ключі від Volkswagen Caddy. Він зізнався, що вчинив ДТП. 

Читайте також: Від початку року понад 300 дітей постраждали в ДТП на Львівщині

Оскільки у водія поліцейські виявили ознаки алкосп'яніння, йому запропонували пройти перевірку. Алкотестер Drager показав результат 3,59 проміле.

На 29-річного порушника склали три протоколи: за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння), за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП.

Нагадаємо, що за минулу добу, 29 вересня, на Львівщині сталось стались дві дорожньо-транспортних пригоди за участі велосипедистів – один з них загинув. 

Наталія Вареник
_______________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!