На стадіоні «Юність» у Львові завершили будівництво роздягалень. Фото

4040 0
Згодом планують перейти до проектування другої трибуни.
Фото: Андрій Москаленко / Facebook

Фото: Андрій Москаленко / Facebook

На стадіоні «Юність», що розташований у межах Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького у Львові, завершили ремонт роздягалень. Про це на своїй сторінці на Facebook повідомив заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Читайте також: У Львові відремонтують стадіон «Скіф»

«Роботи завершили ще в кінці 2018 року, але зараз вже можемо показати. Коли буде дозволяти погода – ще залишиться кілька дрібних деталей», – написав Андрій Москаленко.

За його словами, після цього можна переходити до проектування другої трибуни. Додамо, що реконструкцію першої трибуни та будівництво роздягалень розпочали ще позаторік. Під час ремонту другої трибуни планують облаштувати поле для гри у реґбі.

У 2017 році на реконструкцію трибуни та роздягальні торік виділили 15 млн гривень. Торік місто профінансувало оновлення стадіону лише на 1 млн гривень.

Читайте також: На реконструйованому стадіоні «Юність» відбувся перший матч із реґбі. Фото

Нагадаємо, 2016 року розробили проект реконструкції стадіону «Юність», згідно з яким загальна місткість трибуни становитиме 480 осіб, із них 360 – сидячих і 120 – стоячих місць. На стадіоні відремонтували першу трибунуоблаштували сидіння та накриття від дощу. Роботи виконує ТОВ «Будмонтажресурс» із загальним бюджетом у майже 6 млн грн. 

Фото Андрія Москаленка / Facebook


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!