На території львівської лікарні незаконно зрубали майже 170 дерев

2476 0
Збитків завдано на майже 210 тисяч гривень.
Фото: Державна екологічна служба України

Фото: Державна екологічна служба України

На території лікарні Святого Луки, що на вул. Навроцького у Львові, незаконно зрізали  167 дерев різних порід. Про це повідомили у пресслужбі Державної екологічноїінспекції України у Львівській області. 

Читайте також: На території лікарні на Навроцького планують створити модульний діагностичний центр

Державні інспектори зафіксували, що сума завданих збитків від вирубки дерев на території лікарні Першого медоб’єднання Львова становить 209 400 гривень.

Наразі матеріали щодо порушення скеровано у правоохоронні органи для вжиття відповідних заходів.  

Нагадаємо, у Львові планують відремонтувати територію біля лікарні Святого Луки, яка раніше мала назву 8-мої міської лікарні, що на вул. Навроцького, 23. Відповідний тендер на капітальний ремонт (замощення) з облаштуванням паркувальних місць для транспорту оприлюднили на сайті електронниї продажів Рrozorro. 

На території лікарні Святого Луки також планують створити модульний діагностично-лікувальний центр для надання ургентної допомоги. Це буде буде мобільний діагностичний центр, який складатиметься з кількох споруд, зокрема з набору лікарняних, технічних і санітарно-побутових приміщень, призначених для надання соціальних та медичних послуг.

Юлія Осим
Фото Державної екологічної інспекції у Львівській області

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!