На трасі «Тернопіль - Львів» пасажири автобуса перекрили дорогу, адже водія забрали у ТЦК

3722 0
Оскільки у водія були відсутні військово-облікові документи, його закликали у Золочівський РТЦК та СП.
Скриншот з відео

Скриншот з відео

У соціальних мережах поширюється відео, на якому люди блокують рух на трасі H02 біля села Струтин через те, що водія забрали до ТЦК. Поліція зупинила автобус, який прямував за маршрутом Тернопіль–Львів. Про це повідомили у Львівському обласному ТЦК та СП.

Оскільки у водія були відсутні військово-облікові документи, його направили до Золочівського РТЦК та СП. Там йому вручили повістку для оновлення облікових даних і через кількадесят хвилин повернули до автобуса. Після цього автобус продовжив рух.

Читайте також: «Без запису не приходьте». Як оновити дані у львівському ТЦК

У ТЦК і СП підкреслюють, що в салоні автобуса присутній був ще один водій, тому відсутність першого не вплинула на здатність маршрутки продовжувати рух уздовж маршруту. Проте пасажири вирішили вийти з автобуса та на певний час заблокувати трасу.

«Кожен військовозобов’язаний громадянин повинен носити з собою військово-облікові документи. Відсутність документів є підставою для доставлення громадянина до найближчого РТЦК та СП для з'ясування обставин. Водії маршрутних автобусів жодним чином не можуть бути винятковими у цьому плані», – повідомили у ТЦК

Нагадаємо, що в Яворові напали на працівника ТЦК.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!