Цьогорічний Екуменічний соціальний тиждень у Львові присвятять ролі ідентичності

832 0
Перша міжнародна панель відбудеться у понеділок, 3 жовтня.
Фото: matrix-info.com

Фото: matrix-info.com

У Львові стартує 15-й екуменічний соціальний тиждень, який триватиме з 3 по 7 жовтня. Першою відбудеться міжнародна панель про цінності мандрівної ідентичності, що триватиме з 16:00 до 18:00 у конференц-залі філософсько-богословського факультету УКУ, що на проспекті Святого Івана Павла ІІ, 35а.

Учасниками панелі є віцеректор Українського католицького університету Мирослав Маринович, голова Німецької Комісії «Справедливість та Мир», представник Римсько-Католицької Конференції Єпископату Німеччини Йорг Луер, професор соціології та соціальної і політичної думки в Університеті Сассекса, Велика Британія Жерар Деланті, які переосмислюватимуть роль ідентичності у сучасному суспільстві, яке, незважаючи на динамічні зміни, потребує справжнього діалогу, поваги до традиційних цінностей різноманітних спільнот та переосмислення майбутніх перспектив спілкування й співпраці.

Модератори панелі – директор Інституту екуменічних студій УКУ Павло Смицнюк, доцентка, кандидатка філологічних наук кафедри культурології Гуманітарного факультету УКУ Ірина Старовойт.

Усі охочі можуть долучитися до дискусії також онлайн – через ZOOM-, Facebook- та YouTube-трансляції. Організаторами події є Інститут екуменічних студій УКУ та Фонд Конрада Аденауера в Україні. Мова – українська та англійська (синхронний переклад).

Окрім того, як зазначають організатори, цьогорічний Екуменічний соціальний тиждень відбуватиметься у гібридному форматі та поділений на три основні блоки:

  • Блок І. Грані ідентичності: релігійна, національна, етнічна, культурна, політична;
  • Блок ІІ. Ідентичність, війна та міграція;
  • Блок ІІІ. Роль та вплив соціальних інститутів на формування ідентичності.

 

Більше деталей програми Екуменічного соціального тижня за посиланням. Координатор проекту: Ірина Кітура [email protected].

Партнерська публікація

____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!