На війні під Запоріжжям від рук окупантів загинув 26-річний Олег Данчук

6117 0
Під час ведення наступальних дій боєць отримав смертельне поранення.
Фото: Яворівська міська рада

Фото: Яворівська міська рада

На війні від рук окупантів хагинув молодий 26-річний Олег Данчук, з с. Дрогомишль, що у Яворівському районі на Львівщині. Про це повідомляє Яворівська міська рада.

За освітою Олег Данчук автомобільний слюсар. У 2015 році прийняв військову присягу і став нацгвардійцем у Харкові.

Читайте також: На фронті загинув воїн із Львівщини Іван Гнідець

«Військова служба – це не справа всього життя Олега, але бажання захищати рідні кордони спонукали його знову взяти до рук зброю. Патріотизм і сміливість передались чоловікові від брата й батька, які теж не стояли осторонь, коли почалось повномасштабне російське вторгнення», – йдеться у повідомленні.

Брат, батько та сам Олег разом боронили свою Батьківщину та сім'ю, але 1 вересня життя Олега Данчука обірвалося. Під час ведення наступальних дій під Запоріжжям отримав смертельне поранення.

Про час зустрічі Героя та чин поховання повідомлять згодом.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!