На війні з окупантами загинув бойовий медик зі Львівщини

2092 0
Герой поліг поблизу міста Діброва Кремінської ОТГ Луганської області.
Фото умовне

Фото умовне

На війні з окупантами загинув воїн-доброволець Петро Осецький з Доброгостова. Захисник був бойовим медиком 3 стрілецького взводу другої стрілецької роти.

Джерело: Трускавецька міська рада

Він загинув 6 лютого 2023 року у районі міста Діброва Кремінської ОТГ Луганської області. 

«З перших днів повномасштабного вторгнення Петро добровільно став на захист своєї Батьківщини. Був прикладом відданості та героїзму для всіх поколінь. Обороняючи Україну від російського окупанта, виявивши стійкість, мужність та патріотизм молодший сержант Петро Осецький, бойовий медик 3 стрілецького взводу другої стрілецької роти загинув», – йдеться у повідомленні.

Петро Осецький 1986 року народження, навчався в Доброгостівській школі та закінчив Львівський інститут економіки і туризму. В Доброгостові Петра знали як доброго та роботящого чоловіка. Не був одружений, але працював на будівництвом свого житла і мріяв про власну сім’ю. У нього залишились мама та рідні брат і сестра.

Нагадаємо, що  Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!