На війні загинули двоє захисників зі Львівщини

3312 0
Герої загинули на російсько-українській війні.
фото умовне

фото умовне

Степан Качмар

Захисник Степан Качмар помер 22 березня 2024 року після важких травм, отриманих в запеклих боях на Луганщині.

Качмар Степан Іванович народився 20 грудня 1970 року в селі Терновиця, де і проживав. Навчався у місцевій школі. У 1986 році вступив у Новояворівське вище професійне училище. З 1989 по 1991 роки проходив службу в армії. Після армії працював у Яворівському державному гірничо-хімічному підприємстві «Сірка» на посаді електрослюсаря по ремонту обладнання. З 1997 по 1999 роки працював в Управлінні державної охорони при УМВС у Львівській області.

Незважаючи на свою отриману групу інвалідності з першого дня повномасштабного вторгнення пішов на захист Батьківщини. Служив у 63-й окремій механізованій бригаді. У Захисника залишились мати Анна, батько Микола, сестра Світлана з чоловіком Віталієм, брат Василь з дружиною Галиною та племінники Павло і Святослав.

Молитовна зустріч Героя відбудеться в четвер, 28 березня, о 12:00 на початку села Терновиця. Прощання та чин похорону відбудуться в селі Терновиця в храмі Пресвятої Тройці о 13:00. Поховають Героя на місцевому цвинтарі у селі Терновиця.

Микола Яворський 

У війні з російськими окупантами 25 березня 2024 року загинув солдат, житель м.Турка Микола Яворський. Він був кулеметником стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти в/ч А7371.

Нагадаємо, Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!