На війні з росією загинули двоє Героїв зі Львівщини

2988 0
Ігор Петрівський та Тарас Борко віддали свої життя за незалежність України.
фото умовне

фото умовне

На війні з російськими окупантами загинули двоє захисників зі Львівщини. Ігор Петрівський та Тарас Борко віддали свої життя за незалежність України. 

Що відомо про Героїв

10 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Новомайорське Донецької області загинув Петрівський Ігор Андрійович 1992 року народження. Про це повідомила Судововишнянська Територіальна Громада.

22 березня відбудеться живий коридор вдячності, яким зустрінуть Героя приблизно о 18:30 на перехресті міжнародної траси Львів-Шегині та вул. 1-го Листопада, де процесією рушатимуть до рідної домівки Захисника, там і відбудеться парастас. Чин поховання розпочнеться в суботу 23 березня о 12:00.

20 березня на Харківщині загинув Герой Борко Тарас Миронович 1974 року народження.

Нагадаємо, Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!