На війні загинула захисниця з Львівщини Іванна Заращак

54038 0
Тіло загиблої мають привезти до рідного села 11 травня.

На Сході України загинула захисниця з Львівщини Іванна Заращак, яка від початку повномасштабної війни проходила службу у батальйоні територіальної оборони України. Про це повідомили у пресслужбі Яворівської міської ради. 

Читайте також: Під час бомбардувань загинув 27-річний тероборонівець з Львівщини

«З початку повномасштабної війни проходила службу у батальйоні територіальної оборони України. Віддана, хоробра захисниця виборювала нашу свободу на сході України, де внаслідок ворожих обстрілів загинула», – йдеться у повідомленні.

Жінка була родом із села Коти Яворівського району. За попередньою інформацією, тіло загиблої привезуть до рідного села 11 травня. 

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!