На війні загинуло ще двоє Героїв зі Львівщини

6269 0
У одного з них залишилось двоє доньок.
Умовне фото

Умовне фото

На війні з російськими окупантами загинуло ще двоє Героїв з Львівщини – Володимир Окань з Колодниці та Сергій Шутовський з Сокалю. 

Джерело: Стрийська міська рада, Сокальська міська рада

Володимир Окань народився 20 серпня 1983 року у Колодниці. Служив оператором протитанкового відділення військової частини. Після одруження проживав з сім’єю у с. Лотатники Стрийської громади. Навчався в Конюхівській середній школі, згодом в Стрийському ВХПУ. 29.03.2023 року став на захист Батьківщини. Загинув під час виконання бойового завдання поблизу н.п. Новомихайлівка Донецької області. Залишив у скорботі батьків, дружину та двох доньок. 

Про час прибуття додому та чин похорону повідомлять згодом. 

Сергій Шутовський народився 19 листопада 1977 року у Сокалі. Служив старшим майстром відділення технічного обслуговування бронетанкової техніки взводу технічного забезпечення 1 десантно-штурмового батальйону військової частини А-0281. Загинув Герой вчора, 09 жовтня 2023 року, відданий Військовій присязі на вірність Українському народу, у бою за Україну поблизу населеного пункту Кліщіївка Бахмутського району Донецької області.

Про час прибуття додому та чин похорону повідомлять згодом. 

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!