На війні загинув 48-річний захисник 24 бригади Сергій Жерук

3554 0
Герою з Львівщини, який поліг від рук окупантів 7 травня, було 48 років.
Фото: ФБ/Новояворівська міська рада

Фото: ФБ/Новояворівська міська рада

На війні з росією загинув 48-річний мешканець села Старичі, що на Львівщині, Сергій Жерук. Про це повідомляє Новояворівська міська рада.

Він був бійцем 24 окремої механізованої бригади ім. короля Данила.

Читайте також: Під час бомбардувань загинув 27-річний тероборонівець з Львівщини

«Новояворівська громада втратила ще одного Героя – Сергія Жерука. Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та побратимам загиблого воїна у зв'язку з непоправною втратою. Вічна пам’ять воїну Сергію», – йдеться у повідомленні.

Сергій Жерук народився 9 грудня 1973 року у Львові у сім’ї військовослужбовців. Дитинство провів у селі Старичі, старші класи закінчив у Новояворівській ЗОШ І-ІІІ ст.№2. Після закінчення здобув професію електрика. Сергій працював в Страдчівському навчально-виробничому лісокомбінаті.

Від початку вторгнення росії на схід України, Сергій брав участь у захисті її кордонів у складі 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила.

Читайте також: На фронті загинув випускник сухопутної академії та боєць 24 бригади Іван Антонюк

7 травня 2022 року, під час виконання бойового завдання у Новодружеську, що на Луганщині, російські окупанти обірвали життя Сергія Жерука.

У Героя залишилися мати Параскевія Михайлівна, дружина Наталія, донька Валентина та сестра Світлана.

Нагадаємо, що з початку повномасштабного вторгнення росії, за словами президента України Володимира Зеленського, загинули 3 000 українських військових, які пішли боронити рідну землю. Ще приблизно 10 тисяч військослужбовців отримали поранення.  Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!