На в’їздах у Львів встановили Led-освітлення

2122 0
Нове освітлення дозволяє керувати кожним світильником окремо.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

На в’їздах у Львів встановили нове освітлення «Smart Light». Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: Вам не темно? 8 фактів про вуличне освітлення у Львові

На Стрийській встановили 175 ліхтарів, на Кульпарківській — 32 ліхтарі, на Шевченка — 123 ліхтарі, на Городоцькій — 134 ліхтарі, на Личаківській — 44 ліхтарі.

На цих ділянках замінили мережі та опори, встановили світильники LED із системою діміювання

«Зараз ми бачимо кожен світильник на комп’ютері, відслідковуємо його споживання, на скільки він споживає електроенергію, і можемо його в будь-який час увімкнути чи вимкнути. Діміювати полегшує нашу роботу в самому обслуговуванні», — розповів в. о. директора ЛКП «Львівсвітло» Михайло Трач.

Один світильник із опорою та мережами обійшовся місту приблизно в 70 тис. грн. 

«На вул. Стрийській ми витратили 8,1 млн грн, на вул. Кульпарківській — близько 2,9 млн грн, на вул. Городоцькій — близько 8,2 млн грн, на вул. Шевченка — 8,1 млн грн, на вул. Личаківській — 3,5 млн грн», — додав Михайло Трач.

Так зване «розумне» освітлення вулиць дає змогу дистанційно регулювати роботу кожного світильника, змінювати його яскравість, залежно від пори року та погодних умов.

Читайте також: Як у Львові працює вуличне освітлення? Деталі

Нагадаємо, що LED-освітлення також встановлять на в’їзді у Львів зі сторони вулиці Богдана Хмельницького.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!