Політична реклама

На вулиці Коперника у Львові будуть безшумні трамвайні колії

1165 0
Зараз у Львові ремонтують вул. Бандери — вул. Коперника на ділянці від вул. Чупринки до повороту трамвайної колії (музей «Русалка Дністрова»), вул. Городоцьку на ділянці від церкви Анни до ТЦ «Магнус», вул. Б. Хмельницького на ділянці від пл. Осмомисла до вул. Мулярської, вул. Замарстинівську на ділянці від вул. Мулярської до вул. Гайдамацької.

Зараз завершують роботи по демонтажу на вулиці Коперника, роботи виконані на 90%, інформує прес-служба Львівської ради. Залишилось декілька ділянок у верхній ділянці вулиці.

Зараз підготовляють корито і будуть починати влаштування дорожнього одягу — спочатку піщаний шар, потім щебінь і після цього почнуть бетонні роботи. Після закінчення бетонних робіт, будуть встановлювати трамвайні колії, котрі, відповідно до проекту, будуть безшумними, і лише після цього будуть викладати бруківку на цій вулиці.

Роботи йдуть по зазначеному графіку, повністю вкладаються в терміни виконання. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!