На вулиці Вузькій у Львові замостять бруківку

4042 1
На Вузькій замостять бруківку, що залишилася з ремонтів вулиць Галицького району.
Фото: granit-elit.com.ua

Фото: granit-elit.com.ua

Виконавчий комітет ЛМР передав на баланс Личаківської районної адміністрації 150 кв. м бруківки, яку замостять на вулиці Вкзькій у Львові. ВІдповідне рішення прийняли у п’ятницю, 27 вересня.

За словами в. о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Олександра Одинця, бруківку вилучили під час ремонтів вулиць Галицького району. На Вузькій її замостять під час ремонту внутрішньоквартальної дороги.

Читайте також: «Бруківка – це наша історична пам'ять». Фоторепортаж

Додамо, що вулиця Вузька є найвужчою у Львові. Її ширина становить щонайменше 3 м. Нині на ній прокладений асфальт, що уже не придатний для нормального пересування. 

Сучасну назву вулиця носить з 1892 року. Вона виникла на куртині земляного оборонного валу, який насипали у 1683 році. Перед Першою світовою війною на залишках валу звели будинок №6 та будинок №8.


Читайте також:
30 Вересня, 2019 18:43
Олег Карелін Укладання бруківки потрібно проводити правильно, з підвищенням до середини дороги.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!