Політична реклама

На вулицях Львова проводять ямкові ремонти

1070 0
Цього тижня у Львові районні адміністрації ліквідовують аварійні ями. Після підготовчих робіт комунальники лататимуть ями гарячим асфальтом.

Так, у Галицькому районі асфальтуватимуть ями на пл. святого Юрія, вул. Устияновича та Липовій Алеї, - повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Комунальники Личаківського району цього тижня асфальтуватимуть вул. Зелену, Кривчицьку дорогу та Тракт Глинянський. Зараз ремонтують вул. Дж. Вашингтона.

Сьогодні ліквідовуватимуть ями на вул. Дж. Вашингтона, Стуса та Зеленій у Сихівському районі.

Після підготовчих робіт асфальтуватимуть ями на вул. Драгана та Зубрівській.

Також тривають роботи вул. Винниця в Шевченківському районі. А після завершення підготовчих робіт до кінця тижня обіцяють заасфальтувати ями на вул. Миколайчука, Грінченка та Лінкольна.

У Франківському районі асфальтують вул. Антоновича, вул. Володимира Великого-Княгині Ольги, а також виїзд з вул. Наукової на Стрийську.  Також цього тижня планують асфальтувати вул. Стрийську до вул. Тролейбусної, де дорожнє покриття у незадовільному стані.

У Залізничному районі ремонтують вул. Виговського, після робіт тут перейдуть до асфальтування ям на вул. Городоцькій, Патона, Ряшівській.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!