Політична реклама

На Яндекс.Картах з'явилися три міста Львівщини

1639 0
На Яндекс.Картах з'явилися карти Золочева, Самбора та Червонограда. Тепер користувачі знайдуть у цих містах потрібну адресу або побудують через них автомобільний маршрут.

Усі нові карти виконано в новому дизайні, інформує прес-служба Яндексу. Дизайн дозволяє легко прочитувати інформацію завдяки контрастним кольорам, тонкому промальовуванню мережі доріг та увазі до деталей. Так, назви районів зараз можна побачити навіть у дрібному масштабі, а складні автомобільні розв'язки детально промальовані.

Загалом на Яндекс.Картах тепер зібрано 122 детальні схеми міст України, у тому числі Львова, Винників, Дрогобича, Моршина, Стрия і Трускавця. Сервіс доступний і на maps.yandex.ua, і в мобільній програмі Яндекс.Карти.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!