На Запорізькому напрямку загинув Герой зі Львівщини Василь Рябцев. Що про нього відомо

3964 0
Захисник загинув в бою 3 вересня в районі Роботине під час виконання бойових завдань.
фото умовне

фото умовне

На війні з окупантами загинув захисник із Дрогобича Василь Рябцев. Герою було всього 20 років. Про це повідомила пресслужба Дрогобицької міської ради. 

Що відомо про Героя

Він навчався в Дрогобицькому ліцеї №4 імені Л.Українки, завершив Вище професійне училище №19 за спеціальністю – кухар. У лави Збройних сил України вирушив добровольцем. Звернувся в місцевий військкомат з бажанням іти на фронт та захищати рідну землю. У Дрогобичі, через юний вік Героя, у проходженні військової служби йому відмовили. Відтак з товаришем поїхав у Чернівці і там вступив у лави ЗСУ. Захищав Батьківщину в 82 десантно-штурмовій бригаді. Виконував складні завдання в районі Запоріжжя та інших гарячих точках. Загинув в бою 3 вересня в районі Роботине (Запорізька область) під час виконання бойових завдань. У Героя із рідних залишилась бабуся, з якою мешкав та батько і брат по татовій лінії.

Про чин похорону захисника повідомлять додатково.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.
________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!